• С отстъпка
  • New
Безжична Водна Флоссер - Мини Преносим Иригатор за устната кухина, Акумулаторна батерия препарат за почистване на зъбите с вода, Мощен Зъбни Флоссер с 4-струйни топ?

Безжична Водна Флоссер - Мини Преносим Иригатор за устната кухина, Акумулаторна батерия препарат за почистване на зъбите

 
BGN 3.00

Брой продукти
Налично за поръчка

[Подвижна и плъзгаща се резервоар за вода] контейнер за вода в ирригаторе за устната кухина е 200 мл, така че можете удобно да ги използвате без да се налага многократно презареждане.Прибиращ се резервоар за вода е герметичную и отводняване защита, водоустойчива конструкция IPX7, което осигурява безопасно и удобно използване. [4 режима и 4 мастилено-струйни дюзи] Водна нишка с 4 сменяеми режим на почистване : обикновен, мек, pulse и паузный, 4 дюзи за миене на зъби (2 стандартни мастилено-струйни дюзи, 1 пародонтальный съвет, 1 ортодонтический съвет), подходящи за различни членове на семейството и техните нужди. [Мини-дизайн] Тази безжична водна нишка, компактен и лесен, с подвижни резервоар за вода и вградена приставка за съхранение на вода, което намалява значително размера на продукта. Тя е идеална за пътуване, отдих и домашна употреба. [Портативен за пътуване] Този лесен безжичен флоссер за вода с USB зареждане идеално за пътуване, спорт на открито, така и за домашна употреба.За пълното зареждане на устройството е необходимо само 3 часа, а период на продължителна употреба е 30 дни. [Мощен зъбни флоссер] Нашият паста за водна флоссер подава до 1800 импулси на вода под високо налягане в минута с мощен натиск на вода един 30-120 паунда на квадратен инч за ефективно отстраняване на остатъци от храна и плака, което е идеално за хора с импланти, брекетами коронките или пародонтальными джобове. [Подвижна и плъзгаща се резервоар за вода] контейнер за вода в ирригаторе за устната кухина е 200 мл, така че можете удобно да ги използвате без да се налага многократно презареждане.Прибиращ се резервоар за вода е герметичную и отводняване защита, водоустойчива конструкция IPX7, което осигурява безопасно и удобно използване. [4 режима и 4 мастилено-струйни дюзи] Водна нишка с 4 сменяеми режим на почистване : обикновен, мек, pulse и паузный, 4 дюзи за миене на зъби (2 стандартни мастилено-струйни дюзи, 1 пародонтальный съвет, 1 ортодонтический съвет), подходящи за различни членове на семейството и техните нужди. [Мини-дизайн] Тази безжична водна нишка, компактен и лесен, с подвижни резервоар за вода и вградена приставка за съхранение на вода, което намалява значително размера на продукта. Тя е идеална за пътуване, отдих и домашна употреба. [Портативен за пътуване] Този лесен безжичен флоссер за вода с USB зареждане идеално за пътуване, спорт на открито, така и за домашна употреба.За пълното зареждане на устройството е необходимо само 3 часа, а период на продължителна употреба е 30 дни. [Мощен зъбни флоссер] Нашият паста за водна флоссер подава до 1800 импулси на вода под високо налягане в минута с мощен натиск на вода един 30-120 паунда на квадратен инч за ефективно отстраняване на остатъци от храна и плака, което е идеално за хора с импланти, брекетами коронките или пародонтальными джобове.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория