• С отстъпка
  • New
Самостоятелна система за тревога, за жени, Ключодържател за Сот, с безопасни Звука на Сирената за Самозащита 130 db с Ослепителна Мигаща Стробоскопом, Аларма за сигур?

Самостоятелна система за тревога, за жени, Ключодържател за Сот, с безопасни Звука на Сирената за Самозащита 130 db с

 
BGN 1.00

Брой продукти
Налично за поръчка

【Самоотбрана】Личен алармата издава сирена в 130 db, сопровождаемую ослепителен огнища, за да привлече внимание и да ви предпази от възникване на извънредна ситуация.Непрекъснат звук може да продължи 40 минути, което води до писклив сигнал за тревога.
.
【Предупреждение за зареждането на батерията и ниско зареждане на батерията】-Аларма лична безопасност е акумулаторна.Батерията се замени, не е нужно.При ниско энергопотреблении алармата ще издаде 3 звукови сигнала и 3 пъти мигнет лампата, да ви предупреди.
【Многофункционален led лампа】-Благодарение на мини-фонарикам висок интензитет led подсветка личен ключодържател за аларма ви осигурява по-голяма сигурност.Той разполага с 2 режима.Режим на ослепителна светкавица светлина позволява по-бързо да намери своето място, особено когато това е придружено от сирена.Режим "Винаги е лек" може да осветяват пътя си в тъмнината на коридора или през нощта.
【Компактен и удобен】 Сигнализатор за сигурност е портативен размер за лесно съхранение и пренасяне; можете да Го прикачите към женската чанта, раница, училищната чанта, контур за колан, бан, ремням за кучета и така нататък; той също така може да окачите на шията (шнур е включен в комплекта).
【Водоустойчив IP66】-Преносим ключодържател за сигнализация Safe Звук, произведен от траен материал ABS, устойчив на падане и водоустойчив по стандарт IP66.Може да се използва и в тежки атмосферни условия като бури.Супер силна и ослепителна светкавица сигурност Лична аларма Ви е страх, ходи през нощта един?Вие искате вашите деца да обадих се на помощ в опасна ситуация?Живеете с по-възрастен човек, който може да почувствате отпадналост и се нуждаете от помощ?Вие никога не знаете, кога и къде вие или вашето семейство ще се окажете в опасност.- Лесно да се предотврати трагедия, която променя живота.Evernary personal alarm – преносим самостоятелна система за тревога , която разпространява звука на сирената и мигащ светлинен сигнал.СПЕЦИФИКАЦИЯ Материали : ABS Размер : 68*26*10.5 мм, Тегло : 18 г. (0,066 кг) Батерия : 3,7 130 ма аларма : 40 минути Клас на водоустойчивост : IP66 Предпоставка включва 1 х защитно личен alarm clock 1 х ключодържател 1 x USB кабел 1 х каишка.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория