• С отстъпка
  • New
Holibanna 1 бр., Вятърна Мелница, Въртящо се на Кофа за ориз, Контейнери за храна, Кутия за съхранение на продукти, Диспенсер за сухи Продукти, Диспенсер за зърнени храни, ?

Holibanna 1 бр., Вятърна Мелница, Въртящо се на Кофа за ориз, Контейнери за храна, Кутия за съхранение на продукти, Диспенсер

 
BGN 2.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Полипропилен и ABS.Кофа за ориз в домакинството : кутия за съхранение на орехи и бонбони, на Кутията лесно се отстранява; кликнете върху фуния, за да сипете ориза, тя е лесно да се вземат, за създаването на висококачествени кухненски няколко кутии за съхранение.Опаковка ориз : Запечатани капачка, осигуряваща защита и свежест сухи продукти.Контейнери за зърнени култури : Стенен дизайн, спестяващ място, изключително удобен и практичен.Люспи : кутия за чай с кафе, запечатани, кутията е прозрачна и невидима, може да се монтира на стената, се завърта на 360 градуса и премахнете фигура.Въртящ се резервоар за хранене : Материал-висококачествена пластмаса, устойчива на износване и , im комплектът включва 1 х кофа за ориз Характеристики - Материал : PP, ABS и PC диспенсер за зърнени култури, с монтиран на стената. - Цвят : син контейнер за съхранение. - Размер : 35.50 X35.50 X9.50cm /13.95 X13.95 X3.73inch прозрачен контейнер. -Изящна изработка, гладко полиране и дебел материал, кофа за зърно не е лесно да се счупят. -Научен дизайн, самостоятелна решетка за съхранение, скала за измерване, е удобно да се взема със себе си; малко и преносимо, не заема място в склада за ориз на вятърна мелница. - Капакът лесно се отстранява; кликнете върху фуния, за да се сдобият с ориз, лесно да се заеме; за създаване на кухненско на многофункционална кутия за съхранение, битови кофи за ориз. - Материал - пластмаса, устойчива на износване и издръжлив, творчески контейнер за брашно. - Фланец и кутията е прозрачна и невидима, може да се монтира на стената, може да се завърта на 360 градуса, и ориз може да се изтегли на въртяща се кофа за ориз.Описаниетоваров Бункер за съхранение на зърно са все още търсите добър резервоар за съхранение на зърно?Ако е така, можете да опитате на нашите продукти.Въртящ се съд за ориз с прозрачен цветен капак, можете да видите ясно съдържанието на кутията. ориз-това фланец на резервоара за съхранение на зърно, конструкция с организирана мрежа, дава възможност за съхраняване на някои видове зърнени храни едновременно, изключително удобен и практичен.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория