• С отстъпка
  • New
Форма за плитняка BETONEX, Циментова форма, Форма за Асфальтоукладчика, Форма за тухли, Форма за Асфальтоукладчика, Множество, За павета със собствените си ръце, Форма ?

Форма за плитняка BETONEX, Циментова форма, Форма за Асфальтоукладчика, Форма за тухли, Форма за Асфальтоукладчика, Множество,

 
BGN 2.67

Брой продукти
Налично за поръчка

✅ 100% КАЧЕСТВО на? Форма за асфальтоукладчика BETONEX за бетонна плоча.Готови бетонни форми на вашите ръце - лесни за използване за създаване на прекрасна павета от плитняка, градински пътеки, камъни за градински пътеки, каменни павета, стълби, алеи, пътеки в задния двор. ✅ НАПРАВИ си САМ ? за Многократна употреба форма за асфальтоукладчика за бетон - лесни за употреба.Форма за асфальтоукладчика за бетон втора употреба.Благодарение на отливане-форма за асфальтоукладчика Можете да направите повече от 50 плочки за организиране на градински пътеки. ✅ ЛЕСНО ПРОИЗВЕДЕНИ ? Това е една красива форма за настилката вътрешен двор, който може да се използва за производство на градински циментов камък за вашата градина.Бъдете оригинални, за да изненадате своите съседи!. ✅ ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК ? Тези форми за леене на бетон, градински циментови форми имат площ - 0,12 кв. метър.Размер на бетонни форми - 350 x 350 x 35 mm (13,8 x 13,8 x 1,38 инча). ✅ НАПРАВЕНО В УКРАЙНА ? Форма за пробиване на бетон са изработени от ABS пластмаса с дебелина 1,9-2 мм. В зависимост от геометрията на бетонни форми за кастрене на дебелината на стените може да бъде по-малко от посочените размери. ✅ 100% КАЧЕСТВО на? Форма за асфальтоукладчика BETONEX за бетонна плоча.Готови бетонни форми на вашите ръце - лесни за използване за създаване на прекрасна павета от плитняка, градински пътеки, камъни за градински пътеки, каменни павета, стълби, алеи, пътеки в задния двор.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория