• С отстъпка
  • New
SN30Pro + Безжичен контролер за ключ / Превключвател OLED с брелком, Bluetooth-gamepads със софтуер Ultimate, Игри безжичен контролер за Steam, macOS, PC, Android и Raspberry Pi (черен)

SN30Pro + Безжичен контролер за ключ / Превключвател OLED с брелком, Bluetooth-gamepads със софтуер Ultimate, Игри безжичен

 
BGN 34.56

Брой продукти
Налично за поръчка

Безжична Bluetooth 4.0. USB-C. SN30 Pro + Bluetooth геймпад.USB-кабел.Инструкция за експлоатация. Литиево-йонна батерия с капацитет 1000 mah, която се презарежда. 20 часа възпроизвеждане с 4-часов на времето за зареждане. ? Съвместимост-Той е свързан към телефона Android, windows и mac OS, Steam и конзолата Switch (не поддържа NFC), това дистанционно управление е най-добрият трети дистанционно управление switch pro за Animal Crossing : Нови хоризонти/ Легендата за Зельде/ Super Mario the Odyssey/ Splatoon 2/ Mario Kart и т.н. (с Поддръжка на най-новата версия на) Забележка : Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако никога не получавате чанта за пренасяне, ние организираме чанта за вас. ? Функция съвпадение - В състезателна игра понякога секунда, определя резултатите от играта, така че всичко, което може да ви даде и най-малкото предимство в мача, е ключов елемент, който трябва да се използва.Този контролер 8 bitdo Sn30 Pro Plus поддържа промяна на някой от вашите познати бутони, също така може да клавишна комбинация, благодарение на което, ще имаш вълнуващо изживяване. ? Сензор за движение и изменяемая вибрация - 6-осово соматосенсорным гироскопом и функции за управление на трафика.Чувствителността на джойстика може да бъде променена.Тази игра джойстик switch може да се регулира с помощта на удара (от леко до силно), като предоставя отличен ефект на вибрации.Бързо и лесно активиране на ограничители на задействане, които регулират задействането на вашите спусковых куки, осигуряване на висока производителност на реакция в повечето игри. ? Увеличете времето на възпроизвеждане - Вграден висококачествен литиева батерия с капацитет 1000 mah, който е енергийно ефективен, също така е съвместим с обикновените батерии тип АА, насладете се на игра без прекъсване.Забележка : Моля, използвайте USB кабел, който е включен в комплекта, за таксуване, не използвайте друг USB кабел. ? Обещание Happy Gamer - Ние добросъвестно създаваме зашеметяващи и търсим качествени контролери, които да ви хареса да се ползват и с които ще се хваля.Нашите контролери 8 Bit Do Sn30 Pro Plus е идеален както за професионалисти, така и за обикновените играчи, и ние гарантираме за тяхната удовлетвореност в рамките на 18 месеца.Безплатно за ключодържател. .Windows Windows 7 и по-горе, Bluetooth 4.0. Android 4.0 и по-високи.mac OS 10.7 и по-горе.Steam Windows 7 и по-горе, mac os 10.9 и по-горе.Переключайте версия 1.0.0 и по-горе (Switch), 9.0.0 и по-горе (Lite).Raspberry Pi Bluetooth 2.0 и по-горе, 2 B, 2 B +, 3Б, нула.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория