• С отстъпка
  • New
Zerodeko 1 бр. Стенен Рафтове за съхранение на Ъглова Лира За Душ Стенен Органайзер За Вана Ъглова Етажерка Метални Стелажи За Съхранение на Отточна тръба на шарнирна в?

Zerodeko 1 бр. Стенен Рафтове за съхранение на Ъглова Лира За Душ Стенен Органайзер За Вана Ъглова Етажерка Метални Стелажи

 
BGN 9.27

Брой продукти
Налично за поръчка

Ъглови стелажи за баня : Пластмасов материал, с лесен и креативен дизайн, осигуряващ естетичност и устойчивост.Стенни полици за баня : Рафтове за съхранение в банята осигурява удобно и рационално използване на пространството.Стелажи за съхранение на банята са Изработени от ABS-пластмаса, безопасни са, не съдържат токсични вещества, трайно в употреба.Рафтове за съхранение в банята : Разрушаване не оставя следи, идеална за дом, хотел, кухня, баня, тоалетна мивка. Рафтове за душата : Изработени от висококачествена пластмаса, им е трудно состарить i. Списък на пакетите 1 x рафтове за съхранение в банята Характеристики -Цвят : бял Органайзер за баня. -Размер : Около 30,00 X10,20 X7,80 см/11,79 X4,01 X3,07 инча Титуляр за дреболии. -Материал : пластмаса с кухненски стенен монтаж титуляр. - свободното въртене на 210 градуса по-широк обхват на прилагане с рафтове за съхранение. - Отделение за съхранение, филтриране и дишаща.Здрава носеща способност, не пада от ъгловите шкафове за баня. - Монтиране на хранилище, без пирони, не вреди на стената и не заема място на въртяща се закачалка за кърпи. - Използва се за ABS-пластмаса, безопасен, не съдържа токсични вещества, дълъг живот на използване стенни полици за баня. - Разрушаване не оставя следи, идеална за дом, хотел, кухня, баня, стеллажа за съхранение на бельо.Информация за стоки Стенен държач за кърпи Кухи и вентилирани дизайн за бързо източване на водата съхранява принадлежности за баня на рафта в банята сухи и чисти.Кухненски стенен органайзер без перфорация, самоклеящийся, без пробиване или увреждане на стените.Шарнирно окачване на конструкцията на рафта в банята го прави по-практична.Залепваща полк за банята на Този обект е рафтове за съхранение в банята.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория