• С отстъпка
  • New
Календар на 30 дни на Рамадан е идеален за обратно броене до празника Ейд Добавете този календар Рамадан към своите бижута в Рамадан Красив ислямски декорация за до?

Календар на 30 дни на Рамадан е идеален за обратно броене до празника Ейд Добавете този календар Рамадан към своите бижута

 
BGN 1.33

Брой продукти
Налично за поръчка

✨ Тази красиво изработена кутия е създадена, за еднократна употреба!Ние в Alif Post искаме да се уверите, че имате продукт, който децата ще се радват всяка година!. ✨Самата кутия е изработена от изключително устойчив материал.Кутия снабдена с магнитна закопчалка, както и тиксо, за да придава допълнителна красота.Можете да го поставите вертикално себе си, и той не се нуждае от допълнителна подкрепа. ✨Скоростна предварително изпълнен 30 деликатеси!Децата ще чакат с нетърпение всеки ден на свещения месец Рамадан, и може да се използва като награда за спазването на поста, предложения, което ще ги мотивира в продължение на месец и вдъхват любов към Рамадану!. ✨Тази кутия е разработена като шоу-стоппер!Идеалното допълнение към вашия бижутата в Рамадан.Като се използва традиционният дизайн на ислямското изкуство, тази ковчег, със сигурност ще се превърне в приятно допълнение. ✨ Това ще се превърне в чудесен подарък за вашето семейство и приятели.Вие определено ще изненада всеки получател чудесен подарък! да, правят покупки и да ги споделяте днес!.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория