• С отстъпка
  • New
Калъф SunRemex за Google Pixel 7 с фолио HD екран [2], [Не е за Google Pixel Pro 7], стойка с магнитен пръстен-притежател, калъф за телефон [военното на проба] за Google Pixel 7 (розов)

Калъф SunRemex за Google Pixel 7 с фолио HD екран [2], [Не е за Google Pixel Pro 7], стойка с магнитен пръстен-притежател,

 
BGN 5.86

Брой продукти
Налично за поръчка

【Е Предназначен за Google Pixel 7 2022】 Нашия калъф за телефон е съвместим с телефон Google Pixel 7 (2022), не е подходящо за телефон Google Pixel 7 Pro. 【Висококачествени материали】 Този калъф за телефон Google Pixel 7 2022 е изработен от висококачествен материал PC + TPU, който има добра еластичност и устойчивост на износване, висока удар и характеристиките на амортизация, което позволява ефективно да предпазите вашия телефон. 【Защита на камерата и на екрана】 Релефна рамка дизайн защитен своята практика Google Pixel 7 2022 осигурява защита на екрана и камера, ефективно намаляване на влиянието на падането на мобилния телефон и предотвратяване на появата на пукнатини и драскотини. 【Лесна инсталация】 Нашия калъф Google Pixel 7 2022 PC + TPU лесен за инсталиране, материал, не е лесно да се повреди, и той не е деформиран, след няколко инсталации или оттегляне. 【Безжична зареждане и чувствителни бутони】 Този калъф Google Pixel 7 2022 не поддържа безжично зареждане, калъф отлично предпазва телефона, не са засегнати всички бутони, а отговор е чувствителен. 【Е Предназначен за Google Pixel 7 2022】 Нашия калъф за телефон е съвместим с телефон Google Pixel 7 (2022), не е подходящо за телефон Google Pixel 7 Pro. 【Висококачествени материали】 Този калъф за телефон Google Pixel 7 2022 е изработен от висококачествен материал PC + TPU, който има добра еластичност и устойчивост на износване, висока удар и характеристиките на амортизация, което позволява ефективно да предпазите вашия телефон. 【Защита на камерата и на екрана】 Релефна рамка дизайн защитен своята практика Google Pixel 7 2022 осигурява защита на екрана и камера, ефективно намаляване на влиянието на падането на мобилния телефон и предотвратяване на появата на пукнатини и драскотини. 【Лесна инсталация】 Нашия калъф Google Pixel 7 2022 PC + TPU лесен за инсталиране, материал, не е лесно да се повреди, и той не е деформиран, след няколко инсталации или оттегляне. 【Безжична зареждане и чувствителни бутони】 Този калъф Google Pixel 7 2022 не поддържа безжично зареждане, калъф отлично предпазва телефона, не са засегнати всички бутони, а отговор е чувствителен.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория