• С отстъпка
  • New
Четка за автоматично обяснения, с добра Еластичност, Автомобили четка за почистване на джантите на колелата, Ръчен инструмент за почистване на джантите на автомоб?

Четка за автоматично обяснения, с добра Еластичност, Автомобили четка за почистване на джантите на колелата, Ръчен инструмент

 
BGN 32.27

Брой продукти
Налично за поръчка

Размер : приблизително 16x4x4 см/6,3x1,6x1,6 инча. Подходящи за леки автомобили, мотоциклети и велосипеди-. Пластмасови структури могат да изтривате твърда кал, плака и спирачна прах върху чувствителни колела и ободах-. структури, умерено твърди и меки, добра еластичност, трайни, без деформации.Лек, удобен за носене и съхранение. Размер : приблизително 16x4x4cm/6.3x1.6x1.6in. Подходящи за леки автомобили, мотоциклети и велосипеди-. Пластмасови структури могат да изтривате сериозна мръсотия, плака и спирачна прах с чувствителни на колела и джанти е. структури, умерено твърди и меки, добра еластичност, трайни, без деформации.Лек, удобен в переноске и съхранение.Четка за автоматично обяснения, с добра еластичност, автомобили четка за почистване на джантите на колелата, ръчен инструмент за почистване на джантите на автомобил, мотоциклет четка за почистване на джанти, кръгла корона и пластмасова дръжка, четка за детайлите на колата, почистване на кал, без драскотини, дизайн на производство на автомобила Характеристики : Лек, удобен в переноске и съхранение. Размер : приблизително 16x4x4 см /6,3x1,6x1,6 инча. четина, умерено мека и твърда, добра еластичност, здрава, без деформации.Пластмасови структури могат да изтривате сериозна мръсотия, плака и спирачна прах върху чувствителни колела и ободах. подходящи за леки автомобили, мотоциклети и велосипеди. Технически характеристики : Материал : Размер : около 16x4x4 см/6.3x1.6x1.6 инча Опаковка включва : 1x четка за обяснения Забележка : Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория