• С отстъпка
  • New
Телбод за 10 Листа, Спестяващ Труд, Ръчен Телбод, Настолен Телбод, Машина за Шиене на ценни Книжа, Ръчен Телбод за Домашно училище офис (Прозрачен)

Телбод за 10 Листа, Спестяващ Труд, Ръчен Телбод, Настолен Телбод, Машина за Шиене на ценни Книжа, Ръчен Телбод за Домашно

 
BGN 2.33

Брой продукти
Налично за поръчка

ТЕЛБОД за 10 ЛИСТА - В този офис телбод може да се добави 100 игли, 10 листа може да се подпре лесно, предоставяйки непрекъсната бърза колче за спестяване на време и усилия.ПРИЛОЖИМИ СЦЕНА е Една универсална машина, е приложима за много сцени по всяко време, подходящи за фабрики, училища, офиси, складове и т.н. РЪЧЕН телбод - Телбод е направена по эргономичному принцип.Компактен размер се изчислява в това, да сигурно да лежи в ръката си, което го прави по-удобен и ефективен, а също така допринася за по-голяма икономия на труда.ЗДРАВ ТЕЛБОД - Мини-телбод има метална жило за трайност, изцяло метална глава и механизъм за преместване на количката.Здрав телбод е проектиран по такъв начин, за да се гарантира здравина и дълготрайност.ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН на ДРЪЖКАТА - Този ръчен телбод удобно лежи в ръката, матирана повърхност не е хлъзгав, не се страхуват от потни дланите. ТЕЛБОД за 10 ЛИСТА - В този офис телбод може да се добави 100 игли, 10 листа може да се подпре лесно, предоставяйки непрекъсната бърза колче за спестяване на време и усилия.ПРИЛОЖИМИ СЦЕНА е Една универсална машина, е приложима за много сцени по всяко време, подходящи за фабрики, училища, офиси, складове и т.н. РЪЧЕН телбод - Телбод е направена по эргономичному принцип.Компактен размер се изчислява в това, да сигурно да лежи в ръката си, което го прави по-удобен и ефективен, а също така допринася за по-голяма икономия на труда.ЗДРАВ ТЕЛБОД - Мини-телбод има метална жило за трайност, изцяло метална глава и механизъм за преместване на количката.Здрав телбод е проектиран по такъв начин, за да се гарантира здравина и дълготрайност.ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН на ДРЪЖКАТА - Този ръчен телбод удобно лежи в ръката, матирана повърхност не е хлъзгав, не се страхуват от потни дланите. 1. Преносима конструкция : Преносими структура, ергономичен основен дизайн, по-удобен и ефективен, по-труден.2. Скрепляющие листове : в телбод може да изтеглите 100 игли, 10 листа може да се подпре лесно, непрекъснат бързо скрепление спестява време и усилия. 3. Матирана повърхност : Преносим телбод удобно лежи в ръката, матирана повърхност не са хлъзгави, да не се страхуват потни дланите.4. Приложими сцена : Една универсална машина, е приложима за много сцени по всяко време, подходящи за фабрики, училища, офиси, складове и т.н. 5. Метален жило : Мини-телбод има метална жило за трайност, с цельнометаллической глава и конструкция за преместване на количката.Параметри : Тип на продукта : Ръчен телбод Материал : Холоднокатаная стальфункция : за подвързване на документи Брой листа подвързване : 10 Дълбочина на подаване : прибл. 46 mm / 1,8 инча Количество в опаковка : 100 бр Тип совпадающей игла : Тип 10 Размер игли : приблизително 80 x 21 x 155 mm/3,1 x 0,8 x 6,1 инча Как да използвате : 1. Дръпнете дръжката нагоре, за да отворите 2. Издърпайте средната слот за иглата и поставете в нея игла за шиене 3. Дръжката на място за попълване на списъка на опаковката : 1 ръчен телбод.


Основни характеристики

Item Type:
Hand Held Stapler
Material:
Cold Rolled Steel
Function:
for Binding Documents
Binding Sheets:
10 Sheets
Feeding Depth:
Approx. 46mm / 1.8in
Binding Quantity:
100PCS
Matching Needle Type:
Type 10 Pin
Size:
Approx. 80 x 21 x 155mm / 3.1 x 0.8 x 6.1in
How to Use:
1. Handle upward pull open2. Pull open the middle needle slot and put in the stitching needle3. Handle is in place to complete:
packing list:
1 xHand Held Stapler:

Подобни продукти в категория