• С отстъпка
  • New
VICASKY 4 бр 90-Основен Метален Адаптер Schrader за Скутер Rvs Bikegolden Air Grain с Удлинителем Degree Adapter за Пълнители Автомобилни гуми Универсални Пълнители за Мотоциклети Директен ?

VICASKY 4 бр 90-Основен Метален Адаптер Schrader за Скутер Rvs Bikegolden Air Grain с Удлинителем Degree Adapter за Пълнители

 
BGN 22.93

Брой продукти
Налично за поръчка

Удлинительный АДАПТЕР за КЛАПАН ГУМИ на 90 ГРАДУСА - Отлична пропускливост благодарение на метална колпачку.Удължител за АВТОМОБИЛЕН ВЕНТИЛ - Произведен от антиметаллического материал с никелово покритие на повърхността, много издръжлив, за него не е лесно да се получи от ръжда или ерозия, която осигурява по-дълъг експлоатационен живот.УДЪЛЖИТЕЛ на ВЕНТИЛА на ГУМАТА, благодарение на вградения сердечнику той осигурява помпи и дефлация. УДЪЛЖИТЕЛ АВТОМОБИЛА на 45 ГРАДУСА - е Изработена от материали, и има дълъг срок на служба.СТВОЛОВИ КЛАПАН за МОТОЦИКЛЕТИ - Този универсален удължител състав клапан schrader, подходящи за всички леки автомобили, лекотоварни и тежкотоварни камиони, мотоциклети и превозни средства за отдих със стандартни шинными отпред на автомобила.Пратката включва 4 * 90 градуса Ъгъл на автомобил, Мотоциклет, Скутер, велосипед, универсален адаптер за удължаване състав Schrader с директен зърно (жълто) Характеристики - Материал : Удължител състав на меден автомобила. - Благодарение на вградения сердечнику, той позволява на помпа и да се разкарам стволови клапан мотоциклет е 90 градуса. - Цвят : Жълт разклонител автомобилен вентил. - Размер : около 5,2 * 1 * 1 см/2.05 * 0.39 * 0.39 пълнители състав на вентила на гумата на инч (Д*Ш*В). - Лесна инсталация.Просто махнете отметката от съществуващ стволови клапан мотоциклет и адаптер за него. - Изработен от устойчив материал и гарантира продължителната употреба на адаптер за каране на автомобила. - Универсален адаптер schrader се закрепва за повечето от 90 градуса адаптери състав клапан schrader. - Отлична пропускливост благодарение на удлинению състав клапан метален капак на 90 градуса.Описание на продукта Удължител вентил за гуми, Отличен инструмент за ежедневието.удължител вентил за гуми на 90 градуса Този предмет е изработен от висококачествен материал за продължителна употреба. удължител клапан за кола е Лесен за инсталиране.удължител автомобила на 45 градуса за да може да се прикрепя към повечето клапани schrader. стволови клапан за мотоциклет-за вграден в ядрото позволява помпа и да се разкарам.Можете просто да изтриете съществуващ адаптер адаптер on.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория