• С отстъпка
  • New
Покани Картички на парти по случай рожден ден, Рожден Ден лагерния Огън в къмпинга за деца, Bithday - Това е още и Аксесоари за Партита С приятели, Заполняемые Покани, Ка?

Покани Картички на парти по случай рожден ден, Рожден Ден лагерния Огън в къмпинга за деца, Bithday - Това е още и Аксесоари

 
BGN 3.33

Брой продукти
Налично за поръчка

? Предпоставка включва в себе си : Вие ще получите 20 покани за рожден ден Camping S ' mores Bonfire в пликове, всяка картичка с размери 6 x 4 инча, и всеки плик със самозалепваща лента на гърба, така че лесно може да се запечата покани на рожден ден, за момчета и момичета, за да сте сигурни, че пощенска картичка, не отпадат. ? Атрактивен дизайн : Тези картички за партита са украсени с красиви елементи, ще можете да ясно да се различи фигура на пощенска картичка от пръв поглед, в нея има хоризонтални линии за писма; Подходящ за покана на приятели на тематична парти по случай вашия рожден ден. ? Качествен материал : Покани картички на парти изпълнени в parte полноцветном стил с пълнеж; покани картички на парти по случай рождения ден на направени от дебела хартия за картички, солидна Всеки може да използва тези покани на рожден ден на тематични парти по случай рожден ден, детска парти, детски партита и така нататък. ?Купи с увереност: Ние сме толкова уверени в нашите покани картички.Моля, изпратете ми съобщение, преди да купите, ако имате някакви въпроси или притеснения по отношение на нашите покани, ние ще отговорим на вашето съобщение в рамките на 24 часа. ?ВИЕ СТЕ ПОКАНЕНИ! 20 Пълнете ярки покани за рожден ден и пликове в тон, стилизирани зашеметяващ шрифтове и илюстрации, оставяйки достатъчно място за по-удобно писане.Аз съм сигурен, че вашите приятели с удоволствие ще дойде, когато видят поканите с нашите дизайнами.Нашите покани, картички за рожден ден се различават не само иновативен дизайн, но и надеждни материали и атрактивен външен вид, подходящ за много случаи. ? Най-добрият подарък с едностранен печат, Това е хубав подарък за рождения си ден, който ще засили приятелството между вас.Онези, които искат да се отпуснете, ще ви благодарят за отделеното формулиран покана.И тези покани на парти с отпечатана хубав модел носят му по-голямо удоволствие и очаквания. ? Характеристики на картички : Материал : плътна хартия за картички Размер : приблизително 6*4 инча ? на Помещение включва : 20 x картички за парти по случай рожден ден, 20 x пликове ? Бележки : ? Тъй като посочения по-горе размер се измерва ръчно, размерът на реалното продукта, който сте получили, може да се различават малко от тези, изброени по-горе. ? Ще съществува малка разлика в цвета се дължи на различни резолюции на екрана, яркост и различен ъгъл на наклона.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория