• С отстъпка
  • New
Плюшен играчка за кучета BZONZOON Писклявая Здрава, Мека, Интерактивна Писклявая Плюшен играчка с Повишен шевове (Зелени Дракони)

Плюшен играчка за кучета BZONZOON Писклявая Здрава, Мека, Интерактивна Писклявая Плюшен играчка с Повишен шевове (Зелени

 
BGN 2.33

Брой продукти
Налично за поръчка

?【Супер-мек плюшен играчка за кучета】 Играчка за кучета Green Dragons е покрита с мек текстурированным зелен пузырчатым плюшем и има малки болтающиеся на крайниците, което я прави идеална за следващия кръг на игрите на вашето куче. ?【ДНЕВНИ РАЗВЛЕЧЕНИЯ и ВДИГАНЕ на ТРЕВОГА】 Добавяне на дневни развлечения за вашите домашни любимци, ще ги избави от депресия, отегчение и безпокойство, когато те са сами, това също може да намали вероятността, че вашият домашен любимец ще хапят, разтегателен, обувки и т.н., Което ще ви помогне да поддържате дома си в чистотата и реда. ?【 Забавна играчка за куче с защита от пробиви-пищалка】 - С пищалкой по средата, който ще изненада вашето кученце и ще осигури продължително време на игра. ?【Здрав дизайн, изпълнен по технология с двойна шевни】 - Това е специален производствен процес, който придава на нашите мек плюшен детски играчки сверхпрочную лигавицата.Проектирани в съответствие със стандартите за безопасност за деца. ?【ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК】 - независимо дали Търсите интересен подарък за рожден ден, празник или просто така, за да си кожени дете, няма да се объркат с тези невероятно забавни играчки за кучета. кликнете на 'Добави в кошницата' сега!. ?【Супер-мек плюшен играчка за кучета】 Играчка за кучета Green Dragons е покрита с мек текстурированным зелен пузырчатым плюшем и има малки болтающиеся на крайниците, което я прави идеална за следващия кръг на игрите на вашето куче. ?【ДНЕВНИ РАЗВЛЕЧЕНИЯ и ВДИГАНЕ на ТРЕВОГА】 Добавяне на дневни развлечения за вашите домашни любимци, ще ги избави от депресия, отегчение и безпокойство, когато те са сами, това също може да намали вероятността, че вашият домашен любимец ще хапят, разтегателен, обувки и т.н., Което ще ви помогне да поддържате дома си в чистотата и реда. ?【 Забавна играчка за куче с защита от пробиви-пищалка】 - С пищалкой по средата, който ще изненада вашето кученце и ще осигури продължително време на игра. ?【Здрав дизайн, изпълнен по технология с двойна шевни】 - Това е специален производствен процес, който придава на нашите мек плюшен детски играчки сверхпрочную лигавицата.Проектирани в съответствие със стандартите за безопасност за деца. ?【ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК】 - независимо дали Търсите интересен подарък за рожден ден, празник или просто така, за да си кожени дете, няма да се объркат с тези невероятно забавни играчки за кучета. кликнете на 'Добави в кошницата' сега!.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория