• С отстъпка
  • New
Електрически Гама от Скоба За зареждане, 100ШТ Висока Твърдост-Висока Сила на Пресоване Доказателство Ръжда Електрически Пробен Скоба за проверка на мощността за А?

Електрически Гама от Скоба За зареждане, 100ШТ Висока Твърдост-Висока Сила на Пресоване Доказателство Ръжда Електрически

 
BGN 2.67

Брой продукти
Налично за поръчка

[Удобна за сглобяване] Скоба за зареждане на електрически асортимент от различно дълъг живот, изискан изработка и удобен за поставяне. [Голямо усилие на пресоване] Електрически тест скоба има по-голямо усилие на пресоване, силен усилия, за привеждане в съответствие хапят и не е лесно да се деформира, така че те могат да се ползват с доверие. [Широко приложение] Електрически пробен скоба широко се използва в много ситуации, такива като сила за тест, дом, автомобил, заваряване и т.н. [Здрав материал] е Изработен от висококачествен PVC и метални материали, което е безопасно и е здрава, с добро антикоррозийным ефект. [Голяма дупка] Благодарение на големия дупката му може да се прилага за всички видове инструменти и електрически устройства в съответствие с вашите различни нужди. [Удобна за сглобяване] Скоба за зареждане на електрически асортимент от различно дълъг живот, изискан изработка и удобен за поставяне. [Голямо усилие на пресоване] Електрически тест скоба има по-голямо усилие на пресоване, силен усилия, за привеждане в съответствие хапят и не е лесно да се деформира, така че те могат да се ползват с доверие. [Широко приложение] Електрически пробен скоба широко се използва в много ситуации, такива като сила за тест, дом, автомобил, заваряване и т.н. [Здрав материал] е Изработен от висококачествен PVC и метални материали, което е безопасно и е здрава, с добро антикоррозийным ефект. [Голяма дупка] Благодарение на големия дупката му може да се прилага за всички видове инструменти и електрически устройства в съответствие с вашите различни нужди.Функция : 1. [Здрав материал] е Изработен от висококачествен PVC и метални материали, което е безопасно и е здрава, с добро антикоррозийным ефект.2. [Голямо усилие на пресоване] Електрически тест скоба има по-голямо усилие на пресоване, силен усилия, за привеждане в съответствие хапят и не е лесно да се деформира, така че можете да го използвате с доверие.3. [Голяма дупка] Благодарение на големия дупката му може да се прилага за всички видове инструменти и електрически устройства, за да отговарят на различни нужди.4. [Удобна за сглобяване] Скоба за зареждане на електрически асортимент от различно дълъг живот, тънък изработка и удобен за поставяне.5. [Широко приложение] Електрически пробен скоба широко се използва в много ситуации, такива като сила за тест, дом, автомобил, заваряване и т.н. Как да използвате : 1. Изтеглете тел и закачете го към зажиму2. Поставяне на скоба на теста за парче 3. Включете уреда до другия край, можете да използвате следните Параметри : Вид на продукта : Електрически тест зажиммодель : 25.011 Материал : PVC, стомана Приложение : за тестване на мощността на Електрическата изпълнение : максимум 5 A Осъществяване Списък : 100 х Електрически тест скоба.


Основни характеристики

Item Type:
Electric Test Clip
Model:
25.011
Material:
PVC, steel
Application:
For power test
Electrical Performance:
Maximum 5A
Package List:
100 x Electric Test Clip :

Подобни продукти в категория