• С отстъпка
  • New
60шт Пластмасови Епруветки с обем 45 мл, Прозрачни Пластмасови Тръби с размер 140x25 мм с Капаци, Големи Тръби-Контейнери за Соли за Вана, Проби, Научна партита, дъвки, Бо?

60шт Пластмасови Епруветки с обем 45 мл, Прозрачни Пластмасови Тръби с размер 140x25 мм с Капаци, Големи Тръби-Контейнери

 
BGN 12.26

Брой продукти
Налично за поръчка

【Трайни пластмасови епруветки】 Прозрачни тръби, изработени от PET пластмаса, безопасни и устойчиви, трайни и трайни в сравнение със стъклени епруветки, те са по-трайни и по време на употреба. 【Пластмасови Епруветки с обем 45 МЛ】Размер тюбиков със сол за вана : 5,5 "× 1" / 140 × 25 мм, количество : 45 мл, опаковка от 60 парчета. 【Добра херметичност】 Всеки контейнер за шоколадови бонбони, дъвки оборудван завинчивающимися капаци за осигуряване на добро стягане, които може да се използва за съхраняване на ръчен труд, прахове и течности. 【Многофункционални тръби】 Прозрачни тръби - добър контейнер за съхранение на прахове и течности, пластмасови епруветки може да се използва не само за съхранение на соли за вана, течности и шоколадови бонбони, дъвки, ядки, мъниста, проби, научни експерименти, засаждане на растения хидропонно, но и за декорация на партита, като Хелоуин, Коледа, сватби и научни тематични партита. 【Гаранция на клиента】 Ние предлагаме 90 дни, без да причини пълно възстановяване или безплатна подмяна в случай на възникване на някакви проблеми с качеството; ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас възможно най-скоро.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория