• С отстъпка
  • New
Плоча за силови тренировки с щанга AILI, Олимпийски плоча, Плоча за улавяне, Утяжелители с щанга с три захватами за силови тренировки, вдигане на тежести и кроссфита, ?

Плоча за силови тренировки с щанга AILI, Олимпийски плоча, Плоча за улавяне, Утяжелители с щанга с три захватами за силови

 
BGN 2.67

Брой продукти
Налично за поръчка

Стандартни удобни три дръжки са удобни за носене, товарене и разтоварване, както вогнутый център намалява риска от тесни точки на пръстите при зареждането на жлеба на скалата.Прецизна чугунен плоча, процес на боядисване повърхност, издръжливост, високо сцепление. плоча може да се използва за изпълнение на упражнения за укрепване на мускулите и тренировка за издръжливост, както и за подобряване на гъвкавост и равновесие.Една агресивна табела може да се използва за разминочных упражнения.Высокоточно обработена paste от неръждаема стомана позволява теглото лесно се плъзга нагоре и надолу, без да наранява мряна. Преди покупка, моля, проверете размера и цвят.➤ Ако имате нужда от други стилове, моля, свържете се с мен, в нашия магазин има много стилове и цветове, можете да отидете в магазина ми, за да видите. плоча за щанга на притежателя на стелажи за инчови плочи, определени паунда, капак за дълбока чиния lb york, geary за олимпийския за съхранение, поставки за дърво, тегло, стандартен диаметър на отвора с кабел за ролка, монтиране на стена, багажник, чифт гумени комплекти, части за хаванче багажник и т-образна редица определяне на ценови каси за дома на малък фитнес зала metal Hello!Добре дошли в нашия магазин!Не може ли, моля, оставете за нас 5-звезден положителна оценка.➤ Срокът за доставка е 10-25 дни➤ Ако все още не можете да получите своята поръчка, в срок от 30 дни, моля, свържете се с нас.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, за да реши проблема. плоча може да се използва за изпълнение на упражнения за укрепване на мускулите и тренировка за издръжливост, както и за подобряване на гъвкавост и равновесие. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория