• С отстъпка
  • New
Органайзер за кабел за домакински уреди, 5 Опаковки Опаковки за Кабел за битова техника, Организатор за Кабел за Кухненски уреди, Държач за съхранение на Битова тех?

Органайзер за кабел за домакински уреди, 5 Опаковки Опаковки за Кабел за битова техника, Организатор за Кабел за Кухненски

 
BGN 0.33

Брой продукти
Налично за поръчка

【Държите кухнята в ред】 Мръсни кабели електрически уреди задръства кухнята и да създават заплаха за сигурността, органайзер за чист опаковка кабел ще ви избави от този проблем, лесно организиране на кабели и поддържане на реда в кухнята. 【Дойде по-удобно навсякъде】 Органайзер за кабели електрически уреди могат да се използват за организиране на кабели за захранване на различни малки уреди, като миксери, тенджери под налягане, тостери, кафе машини, смесители, средства за грижа за косата в бани, офиси и други!. 【Висококачествени материали】 Този продукт е изработен от висококачествена гума, която е трайна и не се деформират. трайно лепило от 3 М, за да се предотврати падане, стабилна конструкция и дизайн, за по-удобно съхранение. 【Нов дизайн】 Нов дизайн позволява на всяко устройство за навиване на кабела на кухненски уред, не само да се организират и съхраняват тел, но и да закача на него 2-3 вилици. 【Лесна употреба】 Моля, почистете повърхността на уреда, преди да инсталирате организатор за кабели на уреда.Следете за чистотата на повърхността за залепване, повдигна външна лента с дължина 3 М, залепете я и леко натиснете.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория